Vi har en lång och framgångsrik historia.

Vi har bland annat service av skopor, maskiner & lastbilar i Härjedalen

AJ Industriservice AB har funnits på marknaden sedan januari 2005. Vår verkstad och våra kontorslokaler finner du vid torvfabriken i Sveg. Här finns även vår butik där vi säljer diverse metallmaterial såsom t ex fyrkantsrör, plåt, svetsmaterial och handverktyg.

Till en början skötte AJ Industriservice AB underhåll och reparationer åt HMABs torvfabrik men vi har idag utvecklats till ett heltäckande serviceföretag för entreprenörer, företag och privatpersoner. Vi servar skopor, lastbilar och andra typer av maskiner samt bistår våra kunder med mekaniska reparationer såsom svarvning och fräsning. Maskinunderhåll och reparationer är vår specialitet. Än idag står vi för underhåll och reparationer vid torvfabriken, vi står även för revisionerna varje år.

Med åren har vårt företag utvecklats även mot andra områden. Under hösten och vintern 2005/06 byggde och installerade vi på uppdrag av Bühler och HMAB en ny pelletsanläggning i Härjedalen, en anläggning som togs i drift våren 2006. Nöjda kunder återkommer, och vintern 2012/13 stod AJ Industriservice AB för byggnation och installation av ytterligare en pelletsanläggning. Beställare, HMAB.

Under 2016 började grundaren Arne Jensen fundera på att sälja företaget och under våren 2017 så sålde han företaget till hans platschef Martin Samuelsson. 

Under de år som vi har funnits har vi utfört tjänster till en stor variation kunder. Vi har bland annat utfört service av skopor, maskiner & lastbilar, både i vår verkstad och ute hos kunder. Det har gjort att vi har träffat många intressanta kunder samtidigt som vi har fått arbeta med en variation av arbeten vilket har lett till att vi har ett stort kompetensområde.

Vi åtar oss akuta stoppjobb och revisionsarbeten i hela Sverige. Vi har jour alla dagar, året runt. Det går alltid att få hjälp av AJ Industriservice AB i Sveg.

service av skopor, maskiner & lastbilar

Exempel på våra kunder i dag är:
HMAB
Härjeåns Energi AB
Jan Frisk Entreprenad AB
Kran Hasses Åkeri
Härjedalens kommun
E.ON
Fortum
H-G Arnessons Åkeri AB
John i Herrö
Infranord AB
Däckab i Sveg AB
Fixarna i Glöte AB
ARMAT Sveg
Augustssons Åkeri och Rep
Nordanhå Invest